torsdag den 23. september

Kejserens nye klæder 1 - H. C. Andersen og George Orwell.
Tidspunkt: kl. 17.00

Fællesspisning, film og foredrag  i Skolegade 32 ved valgmenighedspræst Caspar Wenzel Tornøe.
Aftenen er for gamle, midaldrende og unge.
Konfirmanderne er direkte indbudte.

Tilmelding senest 19. september til Karen Bjerre Madsen eller Anna Thordal-Christensen
søndag den 26. september

Koncert i valgmenighedskirken
Tidspunkt: kl. 15.00

Koncert med "Super Classico", der består af 4 musikere med fløjte, cello, guitar og sang.
Programmet hedder "Guldaldermusik", hvor der spilles og synges værker af bl. a. Weise, Hartmann, Kuhlau, Guiliani og Rossini.
Musikerne, der begyndte deres samarbejde i 2011, vil undervejs i koncerten lede publikum igennem programmet og fortælle levende om musikken og historien bag.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Nordvestjysk Musikkreds.
Entré kr. 100,00.
torsdag den 30. september

Kejserens nye klæder 2. George Orwell, vor tids vigtigste tænker
Tidspunkt: 19,00

Foredrag v/ Caspar Wenzel Tornøe
mandag den 4. oktober - fredag den 8. oktober

Tur til Sydslesvig
Tidspunkt:

Tur til Sydslesvig, der arrangeres i samarbejde med andre grundtvigske organisationer.
Alle pladser er besat.
torsdag den 7. oktober

Litteraturformiddag
Tidspunkt: kl. 10.00

Litteraturformiddag i Skolegade 32 v/bibliotekar Lisbeth Busk Sørensen
torsdag den 14. oktober

Orgelkoncert
Tidspunkt: kl. 19.30

Orgelkoncert  i valgmenighedskirken med organist Jesper Thimsen, Herning (tidligere Nørreland, Holstebro).
Der spilles værker af Bach, Buxtehude og flere andre.
Entré kr. 50,00.
torsdag den 11. november

Mortensaften
Tidspunkt: kl. 18.00

Vi fejrer Mortensaften i Skolegade 32 med andesteg og foredrag v/ Søren Gade, tidligere forsvarsminister og nuværende medlem af Europaparlamentet.

Tilmelding senest 4. november til Karen Bjerre Madsen eller Anna Thordal-Christesen.
Pris kr. 200,00.
torsdag den 25. november

Filosofisk Coaching
Tidspunkt: kl. 17.00

I bliver introduceret til og øver jer på en særlig samtaleform, som kan være med til at bevæge jer og også dem, I taler med, og gøre jer klogere på  egne værdier både i  privatlivet og på arbejde.
I ledes gennem aftenen af Dorthe-Pia Ravnsbæk, som er certificeret i Filosofisk Coaching.

Der er plads til 100 deltagere - så det er først til mølle-princippet.
Tilmelding sker ved piaeslund@hfri.dk

Pris kr. 75,00.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Holstebro Valgmenighed.
søndag den 12. december

Julekoncert i valgmenighedskirken
Tidspunkt: kl. 16.00

Julekoncerten er med koret "Nordisk Vokalensemble", og desuden medvirker organist Kim Preussler.

"Nordisk Vokalensemble" er et klassisk kor fra Randers, der særligt har  fokus på det nordiske klangideal og på nordiske værker. Det består af ca. 16 unge sangere og ledes af Vibeke Bonde Persson, der er uddannet klassisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og som til daglig er ansat som organist ved Skt. Andreas og Lem Kirker ved Randers.
Gratis adgang.
søndag den 12. december

3. søndag i advent
Tidspunkt: kl. 16.00

Julekoncert i valgmenighedskirken med koret "Nordisk Vokalensemble", der er et klassisk kor fra Randers, der har særlig fokus på det nordiske klangideal og på nordiske værker.

Koret består af ca. 16 unge sangere og ledes af Vibeke Bonde Persson, der er uddannet klassisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og som til daglig er ansat som organist ved Skt. Andreas og Lem kirker ved Randers.

Der er gratis adgang til koncerten.
torsdag den 3. marts

Foredrag på Holstebro Friskole med Christian Hjortkær
Tidspunkt: kl. 17.00

"Utilstrækkelig" er et tankevækkende foredrag for både forældre bedsteforældre, undervisere (og de unge selv), hvor Christian Hjortkær taler direkte til alle unge, som oplever stress og mindreværd i dette samfund af umulige idealer og krævende præstationskrav. (16+). Christian Hjortkær har netop skrevet en bog om dette emne og giver her tankevækkende foredrag, som gør det lettere for os at forstå nogle af årsagerne bag mange af vore unge menneskers udfordringer i livet.

Der er plads til 100 deltagere - så det er først til mølle-princippet.
Tilmelding sker ved piaeslund@hfri.dk

Entré kr. 75,00

Foredraget arrangeres i samarbejde med Holstebro Valgmenighed.
Holstebro Valgmenighed  |   Skolegade 32  |   7500  Holstebro  |   5153 1819  |   caspar@holstebrovalgmenighed.dk