lørdag den 4. februar

Højskoledag i Skolegade
Tidspunkt: kl. 10.00

kl. 10.00: Velkomst og morgensang

kl. 10.30: Foredrag v/ Thomas Bolander, der er professor og forsker i kunstig intelligens mm.

kl. 12.00: Middag

kl. 12.45: Fællessang

kl. 13.30: Odinteatret opfører en forestilling i kirken, og den varer ca. 1 time.

Højskoledagen arrangeres i samarbejde med Holstebro Højskoleforening.

Pris: kr. 250,00

Tilmelding til Mette Krog (metteluisekrog@gmail.com) eller Anna Thordal-Christensen (thordal-christensen@webspeed.dk) senest 28. januar 2023.
torsdag den 9. februar

Torsdagsmøde
Tidspunkt: kl. 10.00 - 12.00

Trine Dige vil gennemgå "Kejseren af Portugalien" af Selma Lagerlöf.

Alle er velkomne i Skolegade 32.
torsdag den 23. februar

Foredrag med spisning
Tidspunkt: kl.18.00 - 20.30

Vi spiser lasagne sammen, og Caspar  W. Tornøe fortæller om romersk filosofi og om vores konfirmandtur. Foredraget er for alle, men konfirmanderne og deres forældre er specielt indbudt.
Gratis for konfirmander, mens prisen for øvrige er kr. 50,00.
Tilmelding til Caspar W. Tornøe eller Anna Thordal-Christensen senest 16. februar.
torsdag den 2. marts

Tidspunkt: kl. 19.00

Foredrag om Rom v/ lektor Finn Lyngholm Christensen, Holstebro Gymnasium.
torsdag den 9. marts

Tidspunkt: kl. 19.00

Valgmenighedens ordinære generalforsamling.
Dagsorden fremgår af kirkebladet.
torsdag den 16. marts

Jubilæum
Tidspunkt: kl. 16.00 - 20.00

Da det den 16. marts er 30 år siden, Gitte og Per Bojsen blev bestyrerpar i Valgmenighedens Hus, inviterer de til åbent hus kl. 16 - 20.

torsdag den 23. marts

Tidspunkt: kl. 10.00 - 12.00

Trine H. Dige vil gennemgå romanen "Enkernes land" af Jeanette Varberg.
søndag den 2. april

H. C. Andersens fødselsdag på Nr. Vosborg
Tidspunkt: kl. 14.00 - 17.00

Vi fejrer H. C. Andersens fødselsdag på Nr. Vosborg med foredrag v/ Caspar W. Tornøe, rundvisning i stuerne på herregården, kaffe og kage samt koncertforedrag v/ operasanger Stig Fogh Andersen.
Flere informationer på Nr. Vosborgs hjemmeside.
torsdag den 6. april

Skærtorsdag
Tidspunkt: kl. 10.00

Trine H. Dige
torsdag den 20. april

Tidspunkt: kl. 10.00 - 12.00

Trine H. Dige vil fortælle om forskellige Maria-skikkelser fra bibelhistorien.
søndag den 23. april

Koncert
Tidspunkt: kl. 16.00

Koncert i valgmenighedskirken med duoen Preussler og Schou, klassisk sang og klaver.
Duoen udgøres af Cathrine Støving Preussler og Charlotte Schou Jensen, der begge er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg og har arbejdet sammen i mange år.
Entré kr. 50,00.
søndag den 7. maj

Koncert
Tidspunkt: kl. 17.00

Koncert i valgmenighedskirken med ELEPHANT HOUSE QUARTET, der er et fint barokensemble, der opstod i 2014, med Bolette Roed på fløjte, Reiko Iscise på gambe, Allan Rasmussen på cembalo og Aureliusz Colinski på violin.
Der spilles barokmusik, bl. a. Händels "London".
Koncerten arrangeres i samarbejde med Nordvestjysk Musikkreds.
Entré kr. 100,00.
onsdag den 10. maj

onsdag den 24. maj

torsdag den 25. maj

Tidspunkt: kl. 10.00 - 12.00

Trine H. Dige vil fortælle om romanen "Biblens kvinder" af Lisbeth Smedegaard Andersen
onsdag den 7. juni

torsdag den 8. juni

Tidspunkt: kl. 10.00 - 12.00

Afslutning på torsdagsmøderne, hvor Trine H. Dige vil komme med bud på sommerlæsning og også læse nogle af sine yndlingsdigte op.
torsdag den 14. september

Orgelkoncert
Tidspunkt: kl. 19.30

Orgelkoncert med organist Louise Boll, der vil spille en bred vifte fra orgellitteraturen. Louise nærer en stor passion for den klassiske musik og arbejder både som solist, akkompagnatør, kammermusiker og underviser. Hun har spillet adskillige koncerter i Danmark og har desuden givet koncert i Tyskland, Norditalien og på Sicilien.
Louise debuterede i september 2019 fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor hun ligeledes har taget sin bachelor samt kandidat som organist med cembalo som sidefag.
Til daglig er Louise ansat som organist i Fredenskirken i Aarhus og arbejder herudover som freelancemusiker.
Entré kr. 50,00.
Holstebro Valgmenighed  |   Skolegade 32  |   7500  Holstebro  |   5153 1819  |   caspar@holstebrovalgmenighed.dk